Κοντά σε Λάιντνερ η Αούστρια – Επιμένει για Αγκιμπού η Σταντάρ
Εξελίξεις φαίνεται πως θα υπάρξουν στον Ολυμπιακό σχετικά με δύο παίκτες, τον Αγκιμπού Καμαρά και τον Ντόρον Λάιντερ.
Ένας παίκτης του Ολυμπιακού ο οποίος ποντάρουν πολλά στο μέλλον του στον σύλλογο, είναι ο Ντόρον Λάιντνερ. Ο νεαρός Ισραηλινός δεν έχει καταφέρει να πείσει με την παρουσία του φέτος, αλλά ξέρουν ότι μελλοντικά μπορεί να αποδώσει πολύ.
Αυτός είναι και ο λόγος που ετοιμάζεται να δοθεί δανεικός, για να μπορέσει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Η ομάδα που είναι πιο κοντά στην απόκτησή του, είναι η Αούστρια Βιέννης.
Από την άλλη, υπάρχει και ο Αγκιμπού Καμαρά, για τον οποίο επιμένει η Σταντάρ Λιέγης. Μετά τον Ζινκερνάγκελ, θέλουν και τον νεαρό μέσο από την Αφρική.
Latest News
«Φρένο» στα καύσιμα – Ουρές και περιορισμοί στη Σλοβενία
Έκτος στο Τορούν ο Τεντόγλου
Κορωπί – Ολυμπιακός 16-29: Εμφατικό διπλό για τις Πειραιώτισσες
Μεντιλίμπαρ: «Να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε και μαζί και το πρωτάθλημα»
ΖΑΟΝ – Ολυμπιακός 0-3: Εύκολα οι ερυθρόλευκες και τώρα… playoffs!
Τον… πληγώνει το σπίτι του: Τα έξι τελευταία εντός έδρας αποτελέσματα του Ολυμπιακού… λένε όλη την αλήθεια!
Λουτσέσκου: «Ίσως το χειρότερο παιχνίδι μας, πρέπει να αντιδράσουμε»
Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι 0-2: Οι… πολίτες κατέκτησαν το League Cup!
READ MORE