Η Κωνσταντίνα Καπίρη μας ταξιδεύει με το αγαπημένο «είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό» και το απόλυτο hit, με φόντο τον Ολυμπιακό κι ένα... βίντεο κλιπ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η Κωνσταντίνα Καπίρη δίνει το… σύνθημα, με το «είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό», ταράζοντας τα καλλιτεχνικά «νερά». Της ευχόμαστε καλή επιτυχία και… καλοτάξιδο το κομμάτι! 

Αναμφίβολα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι οι πιο δυναμικοί στην χώρα, κάνοντας πολλές φορές και ολόκληρη την Ευρώπη να παραμιλά. Η παρουσία τους αποτελεί τον επιπλέον παίκτη, ανεξαρτήτως αθλήματος. Τα «κάστρα» του Ολυμπιακού, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και Ερασιτέχνη, είναι απόρθητα φρούρια, λόγω της έντονης παρουσίας των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων.

Φυσικά, το αγαπημένο σύνθημα των περισσότερων είναι το «είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό…». Η γνωστή τραγουδίστρια λοιπόν, Κωνσταντίνα Καπίρη, μας… μαγεύει, κάνοντας το σύνθημα αυτό, το απόλυτο τραγούδι.

Η ίδια έχει δυναμική παρουσία στα social media, καθώς κάνει χαμό σε TikTok και Instagram. Όμως, βάλθηκε να μας τρελάνει με το νέο της κομμάτι. Και όπως μπορείτε να δείτε απ’ το παρακάτω βίντεο, η «ερυθρόλευκη» Κωνσταντίνα θα ξεσηκώσει άπαντες.

Ακούστε απόσπασμα απ’ το νέο της κομμάτι:

Η νεαρή τραγουδίστρια έχει αξιοσημείωτη καριέρα στον χώρο, έχοντας κυκλοφορήσει κι άλλες επιτυχίες, όμως… η τρέλα με την κορυφαία ομάδα της χώρας, τον παντοτινό πρωταθλητή, την έκανε να γράψει τους στίχους για το νέο της «είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό…». Και για να ολοκληρωθεί η… μαγεία, η ίδια θέλει το βίντεο κλιπ της να γίνει, στον ΝΑΟ του ποδοσφαίρου, το ΚΑΣΤΡΟ μας, το «Γ. Καραϊσκάκης». Ας ελπίσουμε να μην την χαλάσουν το… χατήρι, καθώς το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Απολαύστε την Κωνσταντίνα Καπίρη: