Δείτε παρακάτω τα κλικ από την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού.

Με τα χαμόγελα να είναι ζωγραφισμένα στο πρόσωπό τους οι παίκτες του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση στο Ρέντη για την αναμέτρηση της Πέμπτης (20/2, 22:00) κόντρα στην Άρσεναλ. Στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για την φάση των «32» του Europa League.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να ανακοινώσει και την αποστολή της ομάδας ενόψει του ματς.

Μαροκινός Killer: Ο Ελ Κααμπί οδηγεί τη χώρα του στο Μουντιάλ
Μαροκινός Killer: Ο Ελ Κααμπί οδηγεί τη χώρα του στο Μουντιάλ

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το Ρέντη:

Δείτε Βίντεο από την προπόνηση:

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.