Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, ζήτησε από το διοικητικό συμβούλιο της Νότιγχαμ να μετονομαστεί το ένα πέταλο του γηπέδου της ομάδας σε «The John Robertson Stand»

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πενθεί για τον θάνατο του θρύλου της, Τζον Ρόμπερτσον, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη 25/12, σε ηλικία 72 ετών.

Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, ζήτησε από το διοικητικό συμβούλιο της Νότιγχαμ να μετονομαστεί το ένα πέταλο του γηπέδου της ομάδας σε «The John Robertson Stand», για να τιμηθεί έτσι η μνήμη του Σκωτσέζου παλαίμαχου μεσοεπιθετικού. «Αυτή η εβδομάδα είναι μια εβδομάδα βαθιάς θλίψης για όλους όσους συνδέονται με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς ενωνόμαστε για να θρηνήσουμε τον θάνατο του Τζον Ρόμπερτσον — ενός αληθινού θρύλου αυτού του σπουδαίου συλλόγου με κάθε έννοια της λέξης. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους φίλους του και σε όλους όσους τον αγαπούσαν.

Φορτούνης και Τσιμίκας στο προσκήνιο: Σενάρια επιστροφής στο Λιμάνι
Φορτούνης και Τσιμίκας στο προσκήνιο: Σενάρια επιστροφής στο Λιμάνι

Σήμερα, εισηγήθηκα στο Διοικητικό Συμβούλιο την μετονομασία της κερκίδας Bridgford σε “Κερκίδα John Robertson” προς τιμήν του και σε διαρκή αναγνώριση της εξαιρετικής του συμβολής στον σύλλογό μας, έτσι ώστε η κληρονομιά του — και ο μεγάλος μας ήρωας — να μείνουν για πάντα στη μνήμη μας», δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.