Ακάθεκτος ο μεταγραφικός σχεδιασμός όπου οι ερυθρόλευκοι ενισχύονται με σκοπό την παραμονή τους στο TOP επίπεδο

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού στο τμήμα βόλεϊ έχει ξεκινήσει, με τον Ερασιτέχνη Θρύλο να έχει προχωρήσει ήδη σε δύο σημαντικές προσθήκες ενόψει της νέας σεζόν, έχοντας ανανεώσει παράλληλα το συμβόλαιό του Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ.

Ο Ισπανός προπονητής θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας, με στόχο να την οδηγήσει σε νέες επιτυχίες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Οι κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής δείχνουν ξεκάθαρα τη διάθεση των ανθρώπων του Θρύλου να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να διατηρήσουν την ομάδα στην κορυφή.

Ο Θρύλος έφερε στον Πειραιά τον Ραφαήλ Κουμεντάκη, κάνοντας πλάκα στον ΠΑΟΚ όπου ανήκε, ενώ τη χθεσινή ημέρα (13/06) ανακοίνωσε και την απόκτηση του διεθνή Φιλανδού Έμι Τερβαπόρτι.

Φυσικά, η ενίσχυση της ομάδας θα έχει και συνέχεια, ωστόσο, φαίνεται από πολύ νωρίς ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σκοπό τη νέα σεζόν να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους στην Ελλάδα, ψάχνοντας το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, όπου φέτος έχασε στον τελικό το ευρωπαϊκό τρόπαιο κόντρα στη Ραβέννα.

Να σημειωθεί, ότι ο Θρύλος διατήρησε όπως όλα φαίνονται στο ρόστερ του και τον Στεφάνου και τις προσεχείς ημέρες αναμένονται ακόμη περισσότερες κινήσεις, με στόχο να διατηρηθεί ο Ολυμπιακός στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.