Η ΠΑΕ Ολυμπιακός κινείται νομικά κατά της εφημερίδας «Πατρίς» για την ντροπιαστική εικόνα παίκτη με ναζιστικά σύμβολα.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε αναπάντητη την αδιανόητη πρόκληση της εφημερίδας «Πατρίς» της Κρήτης, η οποία δημοσίευσε φωτογραφία που απεικόνιζε παίκτη των «ερυθρόλευκων» με κράνος και διακριτικά των SS. Με φόντο έναν Κρητικό που τον καταδιώκει κρατώντας σημαία που έγραφε «Μάχη της Κρήτης». Η εικόνα αυτή, με ξεκάθαρο προσβλητικό χαρακτήρα, προκάλεσε δικαιολογημένο σάλο σε ολόκληρη την ελληνική κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά τα άρθρα από THRYLOS24.GR και ATHLOSNEWS.GR, έχει ήδη καταθέσει μήνυση κατά της εφημερίδας για το κατάπτυστο και προσβλητικό αυτό δημοσίευμα. Ζητά φυσικά την απόδοση ευθυνών για τη δυσφήμηση του συλλόγου!

Ολυμπιακός: Έπιασε δουλειά ο Εντού – Οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση!
Ολυμπιακός: Έπιασε δουλειά ο Εντού – Οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Δείτε ξανά το δημοσίευμα

Η εν λόγω φωτογραφία είχε δημοσιευτεί στην έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας και παρουσιαζόταν ως προϊόν τεχνητής νοημοσύνης, το οποίο δήθεν «απεικονίζει την αγάπη, το πάθος και την προσμονή των φιλάθλων του ΟΦΗ για τον τελικό». Ωστόσο, το αποτέλεσμα ήταν εξοργιστικό και βαθιά προσβλητικό, ξεπερνώντας κάθε όριο ηθικής και σεβασμού.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24