Η Μαρία Σάκκαρη αντιμετώπισε την Ντάνκα Κόβινιτς και προκρίθηκε με 2-0 σετ μετά από μόλις 58 λεπτά παιχνιδιού στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο.8 της παγκόσμιας κατάταξης) αντιμετώπισε την Ντάνκα Κόβινιτς (Νο. 878) και προκρίθηκε με 2-0 σετ μετά από μόλις 58 λεπτά παιχνιδιού.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κυριάρχησε από την αρχή του αγώνα, με αποτέλεσμα να κατακτήσει το πρώτο σετ χωρίς να χάσει κανένα game, καθώς η Μαυροβούνια δεν μπόρεσε να την απειλήσει.

Εμμανουήλ Καραλής: «Βάζω τον πήχη διαρκώς πιο ψηλά»
Εμμανουήλ Καραλής: «Βάζω τον πήχη διαρκώς πιο ψηλά»

Στο δεύτερο σετ, η Κόβινιτς κατάφερε να κάνει break στο σερβίς της Σάκκαρη, αλλά η Σάκκαρη απάντησε κερδίζοντας πέντε συνεχόμενα games.

Παρά την προσπάθεια της Κόβινιτς να κάνει δεύτερο break και να μειώσει σε 5-2, η Σάκκαρη έσβησε τέσσερα break points και κατέκτησε το σετ με 6-1.

Η επόμενη αντίπαλος της Σάκκαρη στο μονό γυναικών των Ολυμπιακών Αγώνων θα είναι η νικήτρια του αγώνα ΑλεξαντρόβαΓουάν.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.