Κάτια Αποστολίδου : Το αστέρι στον χώρο…των Cheerleader!

Αστέρι στον χώρο των Cheerleader που σε μαγεύει μονο με τις κινήσεις της και με την εξωτερική της εμφάνιση. Απόλαυση η μαγική Κάτια Αποστολίδου.


Η Κάτια Αποστολίδου είναι μία Cheerleader με απίστευτα σωματικά προσόντα και φυσικά απίστευτες ικανότητες. r.H αρχηγός και η προπονήτρια των cheerleader, Fires, έχει μαγνητίσει τα βλέμματα και το ενδιαφέρον όλων με τις χορευτικές της κινήσεις, τόσο στα μπασκετικά παρκέ, όσο και στις εξέδρες…

Ασχολείται με τον χορό και τον αθλητισμό από μικρή και είναι δασκάλα μοντέρνου χορού, προπονήτρια cheerleading, αισθητικής γυμναστικής,ΤRX και personal training. Εκτός από ομορφιά συνδυάζει και γνώση, καθώς είναι απόφοιτη ΑΣΟΕΕ στο τμήμα στατιστικής.

Από ομορφιά άλλο τίποτα. Είναι μοναδική είναι απίστευτη. Το βλέμμα της, η ομορφιά της, το κοιταγμα της κάνουν πολλούς μέσα στο αντρικό πλήθος να παραμιλάνε και να την χαζεύουν με ώρες. Τα μπασκετικά παρκέ είναι ένα μέρος που με τις απίστευτες κινήσεις της αυτόματα σε κάνουν να την απολαμβάνεις. Το παρακάτω φωτογραφικό υλικό μιλάει από μόνο του.

Διάβασε επίσης