Οι «ερυθρόλευκοι» κοντράρονται απόψε στο ΣΕΦ (19:30, CS4 HD), στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής για την Betshop Basket League...

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από μία σπουδαία νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, όπου πλέον είναι καβάλα στο άλογο για την 4η θέση. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό όμως πέρασε και πρέπει οι παίκτες μας να μπουν σε mood ελληνικό και να αγωνιστούν απόψε κόντρα στην ΑΕΚ.

Με όλα του τα όπλα ο Ντέιβιντ Μπλάτ είναι έτοιμος να κατεβάσει την ομάδα απόψε στο ΣΕΦ, αφού τόσο ο Τίμα, όσο και ο Αγραβάνης είναι πανέτοιμη. Ειδικά για τον Έλληνα forward είναι μία καλή ευκαιρία να πάρει και κάποια λεπτά συμμετοχής.

Πιθανότατα θα βρεθεί ο «Άγρα» μέσα στην 12άδα και απομένει να δούμε κατά πόσο θα δοθεί η ευκαιρία μέσα στον αγώνα να αγωνιστεί απόψε.

Ακόμα μία νίκη λοιπόν θα επιδιώξει η ομάδα μας απέναντι στου «κιτρινόμαυρους»  στο ΣΕΦ ώστε να βρεθεί πιο κοντά στην πρωτιά και το πλεονέκτημα έδρας εν όψη play – off. To παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 4HD, στις 19:30.