Πανέτοιμος για το 2-0 ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις εγχώριες αγωνισιτκές του υποχρεώσεις κόντρα στον Παμβοχαϊκό (17:00, ΕΡΤ-2)

Μετά την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων στο CEV Challenge Cup και μια εβδομάδα πριν το Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα διεκδικήσει τον δεύτερο τίτλο της φετινής χρονιάς ο Ολυμπιακός στρέφει το ενδιαφέρον του στο πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκοι», που είναι αήττητοι στη διοργάνωση αντιμετωπίζουν τον Παμβοχαϊκό, το Σάββατο (14/4, 17:00, ΕΡΤ2), για την δευτερη αγωνιστική της σειράς των πλέι οφ και θέλουν τη νίκη για να κάνουν το 2-0 και να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσουν την Κηφισιά, που προκρίθηκε με 2-0 νίκες επί του Ηρακλή. Ο προπονητής της ομάδας, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Αναλυτικά η αποστολή των «ερυθρολεύκων» αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.