Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή της για τις πλαστικές...

«Στα 21 όταν αποφάσισα να βάλω στήθος ήταν γιατί…»

«Υπάρχει πλαστικόμετρο; Μπορεί να δεις εμένα και να πεις ότι το έχω παρακάνει;» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της με αφορμή της δηλώσεις του Hawk στο podcast του Fipster.

Προκαλεί… εγκεφαλικά με μικροσκοπικό μπικίνι η Κιμ Καρντάσιαν! (pics)
Προκαλεί… εγκεφαλικά με μικροσκοπικό μπικίνι η Κιμ Καρντάσιαν! (pics)

Αρχικά ανέφερε η παρουσιάστρια: «Η τοποθέτησή του ήταν τεκμηριωμένη και μιλάμε για τη σύγχρονη κοινωνία, που έχουμε όλοι κάποια πρότυπα κυρίως του εξωτερικού. Ήταν πολύ συγκεκριμένα αυτά που είπε, δεν έχει άδικο.»!

Και πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου: « Έχω κάνει πλαστικές και όταν ήμουν 17 χρονών και αποφάσισα να αλλάξω τη μύτη μου, δεν είχα κάποιο πρότυπο, ούτε υπήρχε Instagram για να δω κάποια και να της μοιάσω. Δεν μου άρεσε η εικόνα μου, ένιωθα άσχημα με τη μύτη και ήταν και ανατομικοί λόγοι. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Όπως και στα 21 όταν αποφάσισα να βάλω στήθος ήταν γιατί δεν μου άρεσε. Δεν είδα πάλι κάτι στο Instagram. Υπάρχουν πολλοί που κάνουν πλαστικές όταν κάτι δεν τους αρέσει. Συμφωνώ μαζί του ότι στα social ότι υπάρχουν κάποια πρότυπα που το έχουν… Υπάρχει πλαστικόμετρο. Βλέπεις κάποιους να το έχουν παρακάνει και να έχουν ξεφύγει χείλη. Μπορεί να δεις εμένα και να πεις ότι το έχω παρακάνει»!

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24