Ο Παοκ και η ξανθη προσπαθουν να παρουν αναβολη ..

Η πολυιηδιοκτησια  προσπαθεί  να αποφύγη  την εκδίκαση της υπόθεσης  με διάφορους τρόπους, καθώς ζητάνε  αναβολή με αστεία αιτήματα. Ο Ολυμπιακός όμως από την πλευρά του δεν θα μείνει  με σταυρωμένα χέρια.Οι ερυθρόλευκοι κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να κυριαρχήσει η νομιμότητα, για αυτό και έκαναν καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, διότι ΠΑΟΚ και Ξάνθη προσέφυγαν στο Διοικητικό Εφετείο για αθλητική διαφορά.

Ταυτόχρονα , προανήγγειλε ο Ολυμπιακός πως θα προσφύγει και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας, καθώς με βάση τους κανονισμούς, ο Δικέφαλος του βορρά και η ακριτική ομάδα δεν μπορούν να κάνουν προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια για τέτοιου είδους υπόθεση.

Μουζακίτης: Ομάδες της Bundesliga τσεκάρουν τον Έλληνα μέσο
Μουζακίτης: Ομάδες της Bundesliga τσεκάρουν τον Έλληνα μέσο

Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι μέσα σε ένα μήνα ΠΑΟΚ και Ξάνθη θα πρέπει να αποσύρουν την προσφυγή τους στο Διοικητικό Εφετείο, γιατί αλλιώς κινδυνεύουν με αποβολή από το πρωτάθλημα.

Νίκος Γιαννουκάκης