Δείτε που έχει αφιερώσει την προσοχή του ο Κάρλος Καρβαλιάλ μετά τις πρώτες προπονήσεις με την ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει ξεκινήσει την σκληρή δουλειά με τον Ολυμπιακό, ώστε να επιστρέψει δυναμικά στην διεκδίκηση των στόχων της. Έχοντας ήδη μελετήσει τα παιχνίδια, αλλά και μετά από δύο προπονήσεις με την ομάδα, έδειξε που θέλει να εστιάσει.

Το σημαντικό πρόβλημα εντοπίζεται στην αμυντική λειτουργία των «ερυθρόλευκων». Εκεί έχει αφιερώσει περισσότερο χρόνο, δουλεύοντας με τους αμυντικούς της ομάδας στις πρώτες του προπονήσεις. Θα προσπαθήσει να επιδιορθώσει κάποια βασικά ζητήματα στο συγκεκριμένο τομέα, εφόσον υπάρχει ακόμη ένας μήνας μέχρι να ανοίξει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.

Έκανε την αποκάλυψη και μένει άνεργος ο Βόκολος!
Έκανε την αποκάλυψη και μένει άνεργος ο Βόκολος!

Ακολουθεί και ένα κρίσιμο ματς που αφορά την ευρωπαική συνέχεια του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες υποδέχονται την Μπάτσκα Τόπολα, και ψάχνουν δύο αποτελέσματα ώστε να συνεχίσουν στο UEFA Conference League. Ήδη από αυτόν τον αγώνα, ο 58χρονος προπονητής του Ολυμπιακού θα πρέπει να έχει περάσει μέρος της φιλοσοφίας του και βελτιώσεις στην άμυνα, ώστε να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του με επιτυχία.

Ακολουθούν και πολύ σημαντικοί αγώνες για τις εγχώριες διοργανώσεις, όπου ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πάρει τα απαραίτητα αποτελέσματα.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24