Ο Γιώργος Καρασαββίδης μίλησε ενόψει του Final-4 του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας στην Κοζάνη (29-30/4).

Την προετοιμασία της για το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στην Κοζάνη, στις 29-30/4, συνεχίζει η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού.

Ενόψει της διοργάνωσης στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Καρασαββίδης, δήλωσε στο olympiacossfp.gr:

Ολυμπιακός: Δες ΖΩΝΤΑΝΑ το ματς με ΟΦΘ
Ολυμπιακός: Δες ΖΩΝΤΑΝΑ το ματς με ΟΦΘ

«Μετά από μια δύσκολη χρονιά για εμάς, φτάσαμε επιτέλους στα μεγάλα παιχνίδια. Έχουμε μπροστά μας το Κύπελλο τώρα, παίζουμε στον ημιτελικό με την ΑΕΚ. Θα αναμετρηθούν οι δύο πιο δυνατές ομάδες, για αυτό και ο βαθμός δυσκολίας θα είναι μεγάλος, όπως και σε όλα τα ματς έως το τέλος της σεζόν. Έχουμε παίκτες με μεγάλη προσωπικότητα και με νοοτροπία νικητή. Βρισκόμαστε στην προετοιμασία μας για αυτά τα ματς, πάμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο στην Κοζάνη».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.