Ο Κώστας Καραπαπάς απάντησε σε δημοσίευμα του γράφοντας πραγματικές αλήθειες για τις σχέσεις του ΠΑΟΚ με ομάδες όπως η Κέρκυρα, ο Πλατανιάς και ο Πανιώνιος. Γράφοντας χαρακτηριστικά: «Είπαμε. Δουλειά των Παπαθεοδώρου αυτού του κόσμου είναι να κάνουν το άσπρο-μαύρο αλλά θα γελάνε μαζί σας (ξανά) στην Κέρκυρα, στα Χανιά και στη Νέα Σμύρνη με αυτά […]

Ο Κώστας Καραπαπάς απάντησε σε δημοσίευμα του γράφοντας πραγματικές αλήθειες για τις σχέσεις του ΠΑΟΚ με ομάδες όπως η Κέρκυρα, ο Πλατανιάς και ο Πανιώνιος.

Γράφοντας χαρακτηριστικά:

Live Streaming: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ!
Live Streaming: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ!

«Είπαμε. Δουλειά των Παπαθεοδώρου αυτού του κόσμου είναι να κάνουν το άσπρο-μαύρο αλλά θα γελάνε μαζί σας (ξανά) στην Κέρκυρα, στα Χανιά και στη Νέα Σμύρνη με αυτά που γράφετε.

Μεγαλύτεροι υποτακτικοί του ΠΑΟΚ από τον Λιμπάντζη (Κέρκυρα) και τον Μαθιουλάκη (Πλατανιάς) δεν υπήρξαν!

Πείτε μας πως παραιτήθηκε ο προπονητής της Κέρκυρας πριν το Κέρκυρα-ΠΑΟΚ επειδή δεν… άκουγε;

Πείτε μας για τις στρατιές των ψευδομαρτύρων του Πλατανιά που πέρναγαν από την «Πλατεία με τα εικοσάρικα»! Πείτε μας για τα ξενοδοχειακά ανοίγματα στην Κρήτη. Πείτε μας που είναι ο αρχηγός εκείνης της ομάδας του Πλατανιά;

Α ναι θυμήθηκα.

Είναι Γενικός Αρχηγός στον ΠΑΟΚ.

Όσο για τον Πανιώνιο, λέτε για την ομάδα που άνοιγε την πόρτα στις εξέδρες να μπαίνουν χωρίς εισιτήριο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ 200-200-200 (ξέρετε εσείς…).

Με άλλα λόγια, κρίμα που ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΑΤΕ».

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24