Το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά σχετικά με την τρομερή απόδοση του «βασιλιά» Σπανούλη, αλλά και για όσους κριτικάρουν τον αρχηγό των ερυθρόλευκων για την ηλικία του

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς, αποθέωσε με μήνυμά του στα social media τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη.

Ο αρχηγός του μπασκετικού Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης, το βράδυ της Πέμπτης έκανε πράγματα και θάματα, τελειώνοντας τον αγώνα με 20 πόντους, στην μεγαλειώδη νίκη της ομάδας του Μπλατ απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Με αυτόν τον τρόπο, ο Ολυμπιακός έκανε το 5-4 στις νίκες, και η εμφάνιση του Σπανούλη μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε.

Μιλάμε για έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει δεχτεί συχνά «κριτικές» για την ηλικία του και την απόδοσή του. Και εδώ έρχεται ο Κώστας Καραπαπάς, να σχολιάσει με τον τρόπο του, αυτές τις «κριτικές».

Συγκεκριμένα, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ ανήρτησε τη σχετική φωτογραφία σε insta story γράφοντας: «Ζαλίστε μας και απόψε τα… αυτιά με τις ηλικίες. Είναι ασέβεια να ρωτάς την ηλικία του ΒΑΣΙΛΙΑ. ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι μόνο ο Βασίλης Σπανούλης».

Δείτε το εν λόγω μήνυμα σε φωτογραφία: