Ο Κώστας Καραπαπάς δεν την… χάρισε στον Γιώργο Χατζησαρόγλου.

Παρά ταύτα στην σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ της Super League ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας δεν άνοιξε το στόμα του επ αυτού. Υποστήριξε ότι ουσιαστικά δεν ξέρει τι σκοπούς έχει ο Μπαλτάκος για μια σειρά από πολύ σημαντικά θέματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ατζέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η απάντηση λοιπόν από τον Κώστα Καραπαπά ήρθε μάλλον… πληρωμένη.

«Αφού μας λες δεν ξέρεις τι θα κάνει ο Μπαλτάκος αύριο στη Γενική Συνέλευση, εδώ γιατί ήρθες;» ρώτησε τον Γιώργο Χατζησαρόγλου. «Αν δεν εκπροσωπείς την ΕΠΟ και αν ο Μπαλτάκος δεν σας ενημερώνει για τίποτα, τότε ποιό το νόημα της παρουσίας σου εδώ;» συμπλήρωσε.

«Και τέλος πάντων επειδή οι απίθανοι της ΕΠΟ είναι ικανοί για το χειρότερο εμείς εδώ να είμαστε ξεκάθαροι. Είμαστε όλοι σύμφωνοι οτι πρέπει να τηρηθεί το 1% όπως προβλέπει ο νόμος. Είναι κανείς που θέλει να διαφωνήσει; Ας το πει τώρα…» κατέληξε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. «Εκτός αν υπάρχει κανείς που θέλει να πληρώνει στην ΕΠΟ το υπόλοιπο 4%» συμπλήρωσε ο –ιδιοκτήτης του Λεβαδειακού- Γιάννης Κομπότης.