Την δική του ξεκάθαρη θέση κατέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην τηλεδιάσκεψη της Λίγκας στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ενότητας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όλοι μαζί πρέπει να δουν τι θα γίνει στη συνέχεια ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρέπει να γίνονται κουβέντες για παύλες και τελείες. Φυσικά τα λεγόμενα του ερυθρόλευκου ηγέτη βρήκαν σύμφωνους σχεδόν όλους εκτός από μία ομάδα. […]

Την δική του ξεκάθαρη θέση κατέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην τηλεδιάσκεψη της Λίγκας στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ενότητας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όλοι μαζί πρέπει να δουν τι θα γίνει στη συνέχεια ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρέπει να γίνονται κουβέντες για παύλες και τελείες.
Φυσικά τα λεγόμενα του ερυθρόλευκου ηγέτη βρήκαν σύμφωνους σχεδόν όλους εκτός από μία ομάδα. Αν αναρωτιέστε ποια ήταν αυτή θα καταλήξετε στον Βόλο του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος πλέον αντί για μεταφραστής σήμερα βρέθηκε στην θέση του υποβολέα και βρισκόταν δίπλα στον Π. Λούτσο, τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Βόλος υποδεικνύοντας του τι θα πει. Φυσικά το γελοίο ήταν ότι φαινόταν ξεκάθαρα μέσα στο πλάνο προκαλώντας τα γέλια όλων.
Ο Κώστας Καραπαπάς πάντως σχολίασε μέσω Instagram όλα αυτά που συνέβησαν με την παρέμβαση του Μαρινάκη, εκτός του Βόλου.

Δείτε την ανάρτησή του: