Καραμπουρνιώτης: «Η Ελληνική πολιτεία άφησε το Χάντμπολ σε δεύτερη μοίρα, ευχαριστώ τους φίλους του Ολυμπιακού!»

Ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης έστειλε το δικό του μήνυμα, κατά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, ευχαριστώντας φυσικά το σύλλογο και τους φιλάθλους.


Ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης έστειλε το δικό του μήνυμα, κατά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, ευχαριστώντας φυσικά το σύλλογο και τους φιλάθλους. Ο ίδιος ανέφερε και την απόλυτη πραγματικότητα, σχετικά με την υποβάθμιση του Αθλήματος από την Πολιτεία και την ώθηση προς τους παίκτες για μεταγραφή στο εξωτερικό.

Δείτε αναλυτικά το μήνυμα του Πάνου Καραμπουρνιώτη: 

«Οι συνθήκες που επικρατούν αυτή την στιγμή στην χώρα μας όσον αφορά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό έχουν ωθήσει πολλούς αθλητές , όπως και εμένα , στην δύσκολη απόφαση μιας μεταγραφής στο εξωτερικό .
Η ελληνική πολιτεία μας παρόπλισε και άφησε το άθλημα μας σε δεύτερη μοίρα. Εγώ και όλοι οι συναθλητές μου έχουμε καταπονεθεί ιδιαίτερα και έχουμε προσπαθήσει με νύχια και με δόντια να διατηρήσουμε την αθλητική μας ταυτότητα.
Για αρχή θέλω να ευχαριστήσω θερμά την ομάδα/οικογένεια του Ολυμπιακού για την κατανόηση και την συγκατάθεση του στην απόφαση μου να συνεχίσω την χρονιά στην Κύπρο .
Στη συνέχεια οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του Ολυμπιακού οι οποίοι μας στήριξαν από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης του τμήματος εύχομαι εις το επανιδείν
Ευχαριστώ επίσης τους ανθρώπους της Ανόρθωσης , πρωτοπόρο του κυπριακού πρωταθλήματος , και εύχομαι να έχουμε μια όμορφη και επιτυχημένη χρονιά»

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης