Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, μίλησε για το FINA World Series Super Final της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης.

Παρών στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τα αγωνίσματα της τρίτης και τελευταίας ημέρας του FINA World Series Super Final της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης ήταν ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, που βρίσκεται πάντα κοντά στα αθλήματα του υγρού στίβου, αφού σε αυτά μεγαλούργησε ως αθλητής (κολύμβηση, πόλο).

Έκανε, μάλιστα, τις απονομές στο Highlight, όπου η Εθνική μας ομάδα πήρε το ασημένιο μετάλλιο. Ο κ. Καπράλος τόνισε, στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, την απόλυτη οργανωτική επιτυχία της διοργάνωσης και ενθουσιάστηκε με την πολύ ενθαρρυντική εμφάνιση της Εθνικής μας ομάδας.

Μεσογειακοί Αγώνες: Χρυσό μετάλλιο ξανά για την Αννα Κορακάκη (vids)
Μεσογειακοί Αγώνες: Χρυσό μετάλλιο ξανά για την Αννα Κορακάκη (vids)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται τέτοιες σπουδαίες διοργανώσεις στη χώρα μας και ειδικά σε αυτό το συγκρότημα κολυμβητηρίων του ΟΑΚΑ, που είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν στον κόσμο, ένα στολίδι. Νομίζω ότι οργανωτικά πήραμε άριστα, γιατί όλοι οι ξένοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι από τον τρόπο που οργανώθηκαν αυτοί οι αγώνες. Αλλά και από αγωνιστικής πλευράς, όταν βλέπουμε την Εθνική μας ομάδα να διακρίνεται, να παίρνει τη δεύτερη θέση (σ.σ. στο Highlight) πίσω από τις Αμερικανίδες, αυτή η πρόοδος μας γεμίζει αισιοδοξία εν όψει της συμμετοχής στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Μακάρι να έρθουν κι άλλες μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις από την ΚΟΕ στη χώρα μας. Είναι εγγυημένη η επιτυχία τους».

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24