Κάποτε αγαπήθηκες, πλέον διάλεξες άλλο στρατόπεδο…

Κάποτε κ. Σωκράτη αγαπήθηκες όσο λίγοι, Μπήκες στην καρδιά του κόσμου του Ολυμπιακού για ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ χρόνια. Πλέον όμως τι γίνεται; Σου φταίει ο Ολυμπιακός και ο διοικητικός του πλέον ηγέτης; Γιατί άραγε. Γράφει ο Πάρης Τσιλιώτης...


Για πολλά χρόνια όλος ο κόσμος του Θρύλου σε αγκάλιασε, σε αγάπησε, σε είχε πολύ ψηλά και εσύ μέσα σε μία στιγμή τι έκανες; Τα γκρέμισες όλα. Γιατί ρε Σωκράτη; Γιατί; Αυτή την απάντηση δεν μπορείς να την δώσεις; Να μας πεις τις αιτίες; Κάποιες φορές το ερώτημα, πονάει πιο πολύ από την απάντηση. Θα θέλαμε όμως και μία δημόσια τοποθέτηση και όχι συνεντευξούλες με αερολογίες. Εσύ διάλεξες τον δρόμο που θα σε βάλει στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Εσύ διάλεξες λάθος μονοπάτι.

Αλήθεια το ότι φέτος βλέπουμε το πιο «βρώμικο» και «κλεμμένο» πρωτάθλημα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια δεν σε αγγίζει έτσι; Δεν σε νοιάζει ότι η πρώην ομάδα σου δέχεται πόλεμο από αυτούς που τώρα επικροτείς και μάλιστα συνεργάζεσαι. Αποφάσισες να βάλεις τον γιο σου σε ένα κόμμα το οποίο όχι μόνο θέλει να διαλύσει τον Ολυμπιακό, αλλά στοχοποιεί και το κόσμο του, αλλά και φυσικά αυτή τη χώρα την οποία την έχει ρημάξει.

Η χώρα μας επί ΣΥΡΙΖΑ θες να σου πούμε τι έχει υποστεί; Ας ξεκινήσουμε λοιπόν κ. Σωκράτη. Ξεπούλησε την ΔΕΗ, έδωσε την Μακεδονία χωρίς να τον ενδιαφέρει τίποτα, όταν είχε πάει σε δημοψήφισμα το ΟΧΙ το έκανε ΝΑΙ, έχει γεμίσει όλη την χώρα λαθραίους, ενώ τέλος έχει δηλώσει άθεος ότι η Ελλάδα στηρίζεται σαν θρησκεία στον Θεό. Μάλλον αυτός που θες να στηρίξεις κ. Σωκράτη είναι ότι πιο σάπιο έχει βγάλει αυτή η χώρα. Ένας απατεώνας που δεν έχει τσίπα εγωισμού πάνω του.

Φυσικά αυτά περί ελεγχόμενου λαού είναι άλλη καραμέλα. Πόσο πιο χαμηλά θα πέσετε σαν οικογένεια δηλαδή; Ο κόσμος του Ολυμπιακού δηλαδή δεν ξέρει ποιοι τον πολεμάνε έτσι;

Αφήστε το. Η αποτυχία μυρίζει και είναι κοντά. Η κάλπη θα σας δείξει και με την βούλα πόσο αποτυχημένοι είστε, αλλά και ότι ο κόσμος σας σιχάθηκε πια.

Διάβασε επίσης