Τον Ολυμπιακό της νέας χρονιάς σχεδιάζει ο Γιώργος Μπαρτζώκας και στα πλάνα του περιλαμβάνεται και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Κανονικά υπολογίζει τη νέα χρονιά στο Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο κοούτς Μπαρτζώκας θέλει στο δυναμικό της ομάδας να υπάρχουν καλαθοσφαιριστές που να μπορούν να καλύψουν αρκετές θέσεις στο παρκέ.

Για τη θέση των γκάρντ ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει έξι παίκτες. Αυτή τη στιγμή οι έξι που μπορεί να υπολογίζει είναι οι: Σλούκας, Τζένκινς, Σπανούλης, Χάρισον, ΜακΚίσικ, Λαρεντζάκης. Στο δυναμικό της ομάδας υπάρχει, βέβαια, και ο Αντώνης Κόνιαρης, ο οποίος όμως ενδέχεται να παραχωρηθεί δανεικός.

Επιπλέον, ο Σακίλ ΜακΚίσικ μπορεί να αγωνιστεί και στη θέση “3” στην οποία βέβαια αγωνίζονται οι Παπανικολάου και Χαραλαμπόπουλος, όμως αναμένεται να δώσει λύσεις και ο Αμερικάνος καλαθοσφαιριστής, ο οποίος έχει κάνει εμφανή δείγματα της ποιότητάς του.

Βέβαια, κάποιος από τους έξι γκάρντ αναγκαστικά θα μένει εκτός δωδεκάδας, αυτό όμως δε σημαίνει κάτι. Η χρονιά είναι μεγάλη, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις αρκετές και αν υπάρξει περίπτωση τραυματισμού ο Ολυμπιακός θα έχει τη δυνατότητα να βρει τη λύση από το εσωτερικό της ομάδας.

Ο Λαρεντζάκης από την πλευρά του δείχνει και αυτός να θέλει να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και να κάνει το βήμα παραπάνω.