Όπως αρχικά είχε οριστεί για τις 28 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση Άρη – Ολυμπιακού για τη τέταρτη αγωνιστική της Basket League

 

Οριστικά στις 28 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί τελικά η αναμέτρηση του «Nick Galis Hall» ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League.

Αξίζει να τονιστεί ότι η ημερομηνία διεξαγωγής ήταν στον αέρα αφού την ίδια ημέρα ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναικό και λόγω της εθνικής εορτής και της Παρέλασης στην Θεσσαλονίκη, η Αστυνομική Διεύθυνση είχε ζητήσει την αλλαγή στις ημέρες των αναμετρήσεων. Αποφασίστηκε λοιπόν να αλλάξει ημερομηνία ο αγώνας ποδοσφαίρου και έτσι η αναμέτρηση για την Α1 μπάσκετ, του Άρη με τον Ολυμπιακό θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 28 Οκτωβρίου και στις 17:00 όπως είχε αρχικά οριστεί.

 

Επίσης έγινε σήμερα και η σύσκεψη για τον αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό, ουσιαστικά μία τυπική διαδικασία όπου το παρών έδωσαν εκ μέρος του ΕΣΑΚΕ ο κ. Κονδύλης, ο εκπρόσωπος της ΔΕΑΒ, ο  τζένεραλ μάνατζερ των «κιτρίνων», Θωμάς Ντούλης, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο εκπρόσωπος ασφαλείας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.