Οι ερυθρόλευκες παίκτριες του Γιώργου Παντελάκη θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του ΠΑΟΚ, για τον πρώτο τελικό, με τη σειρά να είναι στο 2-0, από τα μεταξύ τους ματς στην κανονική διάρκεια.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας την Τρίτη (07/05, 17:00) στον πρώτο τελικό της Α1 Γυναικών. Η σειρά βρίσκεται ήδη στο 2-0 υπέρ των «ερυθρόλευκων» από το παιχνίδια της κανονικής διάρκειας και πρωταθλήτρια ανακηρύσσεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τέσσερις νίκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το επόμενο παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας την Τετάρτη 8 Μαΐου, με ώρα έναρξης 18:00.

Ξέσπασε ο Μαρσέλο: Όλα όσα είπε για την Μπαρτσελόνα (photo)
Ξέσπασε ο Μαρσέλο: Όλα όσα είπε για την Μπαρτσελόνα (photo)

Στον Θρύλο δεν υπάρχει  κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και όλες οι αθλήτριες είναι ετοιμοπόλεμες, στον δρόμο για την 112η σερί νίκη σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

Η αποστολή αποτελείται από τις: Τζέσικα Τόμας, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς, Αφροδίτη Κοσμά, Χριστίνα Λίτση και Μαρία Αυτζή.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.