Ο Μαμαντού Κανέ μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως το σημαντικό από εδώ και πέρα είναι η ομάδα να δουλέψει για να βελτιωθεί.

Ο Μαμαντού Κανέ ήταν η έκπληξη του Ολυμπιακού στην ενδεκάδα με τον Παναθηναϊκό και σε γενικές γραμμές έκανε ένα καλό ματς. Ο Αφρικανός μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε απογοητευμένος από την ήττα, ενώ τόνισε πως το σημαντικό από εδώ και πέρα είναι να δουλέψει η ομάδα.

Αναλυτικά ο Μαμαντού Κανέ ανέφερε:

Θύρα 7: «Την Τετάρτη (28/02) όλοι στον ΝΑΟ, στηρίζουμε και παίρνουμε τη πρόκριση!» (pic)
Θύρα 7: «Την Τετάρτη (28/02) όλοι στον ΝΑΟ, στηρίζουμε και παίρνουμε τη πρόκριση!» (pic)

Για το τι δεν πήγε καλά: «Νομίζω ότι δεν πήγαν καλά τα πράγματα. Δεν ήμασταν αρκετοί επιθετικοί και δυναμικοί. Δεν βγήκαμε αρκετά μπροστά. Επίσης ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ πιο αποτελεσματικός.»

Για το πώς έζησε το ματς: «Είμαι απογοητευμένος γιατί δεν κερδίσαμε σήμερα. Ήθελα πολύ να κερδίσουμε το ντέρμπι ήταν σημαντικό για εμάς. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αφήσουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι, να δουλέψουμε για να γίνουν τα πράγματα όπως ονειρευόμαστε.»

Για τον ημιτελικό Κυπέλλου: «Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε το επόμενο ματς. Είναι πάλι ένα ντέρμπι και πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε.»

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24