Κανδύλας: «Ήταν ένα σχετικά εύκολο παιχνίδι»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νικηφόρα συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η ομάδα χάντμπολ Ανδρών που έχει ο Ολυμπιακός και ο Κανδύλας έκανε δηλώσεις.
Νικηφόρα συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η ομάδα χάντμπολ Ανδρών που έχει ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή, η οποία «ανέβηκε» μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, «αγκαλιά» με το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs! Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν εύκολα με 40-28 της Δράμας στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, στο ματς της 21ης αγωνιστικής της Handball Premier, στο οποίο κυριάρχησαν απόλυτα. Δηλώσεις από την πλευρά των Πειραιωτών παραχώρησε ο Πέτρος Κανδύλας.
Αναλυτικά: «Ηταν ένα σχετικά εύκολο παιχνίδι. Από την αρχή, επιβάλαμε τον ρυθμό μας και ελέγξαμε το ματς. Απομένουν δύο παιχνίδια, για να ολοκληρωθεί η regular season και φυσικά, θέλουμε να κάνουμε το δύο στα δύο, ώστε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση και να έχουμε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Χρόνια πολλά στον Ολυμπιακό μας, για τα 101 χρόνια της ιστορίας του! Η νίκη είναι αφιερωμένη σε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον σύλλογο μας. Να συνεχίσουμε να κατακτούμε κάθε τίτλο που βρίσκεται μπροστά μας. Πάνω από όλα, εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές, ώστε να τιμούν τη φανέλα με τον Δαφνοστεφανωμένο όπως της αξίζει».