Μια θέση είναι «ανοικτή» για την Τούμπα και ο Πέδρο Μαρτίνς αναζητά τον ιδανικό παρτενέρ του Γκιλιέρμε στο κέντρο.

Σε μεγάλο βαθμό η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για την Τούμπα έχει «κλειδώσει». Πιο συγκεκριμένα, οι δέκα από τους έντεκα είναι δεδομένοι. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να αναζητά τον ενδέκατο. Τον παρτενέρ του Γκιλιέρμε στη μεσαία γραμμή.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει να σκέφτεται περισσότερο τον Καμαρά για να είναι μαζί με τον Βραζιλιάνο. Όμως, μέσα στο μυαλό του επεξεργάζεται και την περίπτωση του Νάτχο. Δύο διαφορετικοί παίκτες, για την ίδια θέση. Με τον προπονητή του Ολυμπιακού να εξετάζει τα συν και τα πλην των δύο παικτών.

Και επίσημα στην εθνική Ουκρανίας ο Ρεμπρόφ (pic)
Και επίσημα στην εθνική Ουκρανίας ο Ρεμπρόφ (pic)

Ο μεν Καμαρά είναι παίκτης που θα βοηθήσει περισσότερο ανασταλτικά. Είναι παίκτης που θα καλύψει το ρόλο ως αμυντικός μέσος. Ο δε Νάτχο δεν είναι τόσο δυνατός αμυντικά, αλλά είναι μετρ στο κομμάτι της ανάπτυξης και της δημιουργίας. Θα δώσει πολλά στον Ολυμπιακό, απελευθερώνοντας και τον Φορτούνη.

Με τον Μαρτίνς να σκέφτεται, πάντως, σε πρώτη φάση τον χαφ από τη Γουινέα, διότι θέλει πρωτίστως η ομάδα του να κρατήσει το μηδέν, να μην επιτρέψει να γίνουν πολλές φάσεις στην περιοχή του Σα.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24