Το περασμένο καλοκαίρι αρκετά παιδιά από την ακαδημία του Ολυμπιακού δόθηκαν υπό τη μορφή δανεισμού στον νεοφώτιστο της Football League, Κισσαμικό.

Το περασμένο καλοκαίρι αρκετά παιδιά από την ακαδημία του Ολυμπιακού δόθηκαν υπό τη μορφή δανεισμού στον νεοφώτιστο της Football League, Κισσαμικό. Ένας απ’ αυτούς ήταν και ο Γιώργος Ξύδας.

Ο 21χρονος επιθετικός έχει καταφέρει να δείξει πράγματα στους Κρητικούς και η εξέλιξή του δεν αφήνει και αδιάφορους τους «ερυθρόλευκους». Μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να σημειώσει 9 γκολ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και γενικότερα η παρουσία του στην ομάδα της Κρήτης έχει αφήσει ικανοποιημένους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Πρόσφατα μάλιστα τον είχαν παρακολουθήσει από κοντά σε ματς του Κισσαμικού στην Κρήτη, ο προπονητής των Κ20 του Θρύλου Βασίλης Βούζας και ο διευθυντής της ακαδημίας Κυριάκος Καραταΐδης.

Είναι ένας παίκτης ο οποίος είχε αποκτηθεί από την Καλλονή με καλές προοπτικές αλλά όταν ήταν στην ακαδημία είχε αρκετούς τραυματισμούς που δεν του επέτρεψαν να δείξει αυτά που περίμεναν οι «ερυθρόλευκοι». Φέτος όμως είναι μία καλή σεζόν για τον ίδιο και αυτό το έχουν δει στον Ολυμπιακό.

Σίγουρα είναι δύσκολο να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά, αλλά δεν παύει να είναι ένα ακόμη παιδί που πέρασε από την ακαδημία του Ολυμπιακού και εξελίσσεται.