Το MEGA καθημερινά φροντίζει προκειμένου όλος ο κόσμος να γνωρίζει ανά πάσα ώρα και στιγμή πώς θα είναι ο καιρός σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το MEGA καθημερινά φροντίζει προκειμένου όλος ο κόσμος να γνωρίζει ανά πάσα ώρα και στιγμή πώς θα είναι ο καιρός σε ολόκληρη την Ελλάδα, από τη Θεσσαλονίκη και την Αττική μέχρι τη Κρήτη και τον Έβρο.

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει τη Δευτέρα και μόνο τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας.

Τελειώνει το δεύτερο καλοκαίρι: Η μέρα που χαλάει ο καιρός με βροχές και καταιγίδες
Τελειώνει το δεύτερο καλοκαίρι: Η μέρα που χαλάει ο καιρός με βροχές και καταιγίδες

Η θερμοκρασία είναι σε άνοδο, όχι σε επίπεδα καύσωνα. Στους 38 βαθμούς στα βόρεια, στους 37 βαθμούς στα δυτικά, στους 38 – 39 βαθμούς στα ανατολικά και στους 35 βαθμούς Κελσίου στο Αιγαίο.

Οι άνεμοι βοριάδες το Αιγαίο και το μελτέμι θα συνεχίσει να πνέει με αμείωτη ένταση.

Στην Αττική θα σημειωθεί ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία στους 24 – 38 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι βορειανατολικοί 3 – 5 μποφόρ.

Στην Θεσσαλονίκη επίσης αναμένεται ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία κυμαίνεται στους 22 – 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 – 4 μποφόρ.

Την Τρίτη αναμένονται αραιές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια. Ηλιοφάνεια στις υπόλοιπες περιοχές.

Την Τετάρτη η θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.