Καιρός: Η πρόγνωση με βάση το δελτίο του Μέγκα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν την Παρασκευή, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναφέρθηκαν σήμερα στο δελτίο καιρού του Μέγκα.
Καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν την Παρασκευή, σύμφωνα με το δελτίο καιρού του Μέγκα.
Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, ενώ στις ορεινές περιοχές της Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας, νοτιοδυτικής Πελοποννήσου (Μεσσηνία), ορεινές της Κρήτης και τμήματα των Δωδεκανήσων αναμένονται λίγες ασθενείς τοπικές βροχές, κυρίως με τη μορφή μπόρας.
Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες αραιές νεφώσεις με εκτεταμένα διαστήματα ηλιοφάνειας. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 7°C έως 18°C.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις, πολύ ηλιοφάνεια, με θερμοκρασία από 5°C έως 16°C.
Ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Το Σάββατο, αναμένονται τοπικές βροχές μόνο στα πολύ βορειοδυτικά τμήματα της χώρας και προς τα Δωδεκάνησα, ενώ στα υπόλοιπα τμήματα θα επικρατήσουν ήπιες καιρικές συνθήκες με ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 18-20°C.
Την Κυριακή, η χώρα δεν φαίνεται να επηρεάζεται σημαντικά, με κάποιες τοπικές βροχές στα δυτικά τμήματα, κυρίως στα Επτάνησα. Οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν στους 18-20°C στις περισσότερες πεδινές περιοχές.