Επιδεινώνεται ο καιρός τις επόμενες μέρες. Στα Επτάνησα αναμένονται λίγες τοπικές βροχές, εξασθενημένες κατά βάση, σύμφωνα με το MEGA.

Επιδεινώνεται ο καιρός τις επόμενες μέρες.

Στα Επτάνησα αναμένονται λίγες τοπικές βροχές, εξασθενημένες κατά βάση. Παρόμοιο σκηνικό θα κυριαρχήσει στα δυτικά της Πελοποννήσου.

Kαιρός: Άστατος την Τετάρτη – Η πρόγνωση μέχρι Παρασκευή
Kαιρός: Άστατος την Τετάρτη – Η πρόγνωση μέχρι Παρασκευή

Στην περιοχή της Στερεάς, κεντρική και νότια Εύβοια, θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Κυκλάδες, Κρήτη και νησιά ΝΑ Αιγαίου ο καιρός τη Κυριακή θα είναι άστατος.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-10 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια, 12-16 στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, και 14 στα Επτάνησα και έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις και μικρή πιθανότητα να βρέξει. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 5 έως 14 βαθμούς και άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 4-5 μποφόρ.

Στην Θεσσαλονίκη, αναμένονται ισχυροί άνεμοι έως 6 μποφόρ, ωστόσο οι καιρικές συνθήκες θα είναι καλές και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς.

Τη Δευτέρα από το μεσημέρι και έπειτα αναμένεται επιδείνωση του καιρού με δυνατούς νοτιάδες και πυκνά χιόνια στα ορεινά.

Την Τρίτη, Παραμονή Χριστουγέννων, ο καιρός θα είναι άστατος κυρίως στα δυτικά, νότια και νησιά ΝΑ Αιγαίου.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.