Καιρός: Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.

Καιρός: Στο σύνολο της επικράτειας, περιμένουμε αίθριο καιρό με ηλιοφάνεια, με εξαίρεση σε ορισμένες περιοχές των Επτανήσων που θα σημειωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις κατά διαστήματα. Από το απόγευμα και μετά θα γίνει πιο άστατος ο καιρός στα Επτάνησα, κυρίως στις περιοχές των βόρειων Επτανήσων έως και την Κέρκυρα.

Θερμοκρασιακά, στους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου στα δυτικά, στους 13 με 14 βαθμούς στα βόρεια, στους 16 με 18 τοπικά 19 βαμθούς, στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Χάιδω τα βρίσκουν – Καφέ μαζί οι συμπεθέρες…
Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Χάιδω τα βρίσκουν – Καφέ μαζί οι συμπεθέρες…

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης, η θερμοκρασία στα ορεινά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας θα πέσει κάτω από τους μηδέν βαθμούς Κελσίου και μάλιστα στη δυτική Μακεδονία θα πλησιάσει στους -6 έως και – 8 τοπικά, βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια ωστόσο κρύος θα είναι ο καιρός με την θερμοκρασία από 4 έως και 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά της Χαλκιδικής, θερμοκρασία από 3 έως και 13 βαθμούς Κελσίου.

Από την Πέμπτη περιμένουμε επιδείνωση του καιρού στα δυτικά, ενώ την Παρασκευή το κύμα της κακοκαιρίας θα επεκταθεί και στην υπόλοιπη χώρα, με θερμοκρασία έως 20 βαθμούς και νοτιάδες έως και 8 μποφόρ.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24