Καιρός 18/04: Η πρόβλεψη για τον καιρό σήμερα. Τι καιρό θα κάνει; Τι καιρό θα έχει σήμερα; Τι καιρό θα έχουμε; Θα αλλάξει ο καιρός;

Καιρός 18/04 – MegaTV: Τη Μεγάλη Δευτέρα σταδιακά θα εκτοπιστεί η αφρικανική σκόνη και θα μειωθεί η θολούρα στην ατμόσφαιρα και οι λασποβροχές.

Άστατος θα είναι ο καιρός στο Ιόνιο και στις ηπειρωτικές περιοχές κατά διαστήματα, ενώ στην Πελοπόννησο και τις περιοχές των Κυκλάδων αναμένονται έντονες καταιγίδες.

Λαμία: Καθηγήτρια κατέρρευσε μπροστά στους συναδέλφους της και κατέληξε λίγο αργότερα
Λαμία: Καθηγήτρια κατέρρευσε μπροστά στους συναδέλφους της και κατέληξε λίγο αργότερα

Στις νοτιότερες περιοχές της χώρας θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές ασθενούς και μέτριας έντασης, ενώ στις βορειότερες περιοχές, από τη Θεσσαλία μέχρι και τη Θράκη, αναμένονται πυκνές νεφώσεις.

Στην Αττική θα σημειωθούν βροχές κατά διαστήματα ασθενούς και μέτριας έντασης. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν 6 με 7 μποφόρ.

Βροχερός θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν 4 με 5 μποφόρ στον Θερμαϊκό.

Καιρός 18/04 | Δείτε την πρόβλεψη Καιρού…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.