«Και η Σέλτικ στο κόλπο για τον Άντονι Ιραόλα!»
Ο Άντονι Ιραόλα έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων και μια από αυτές πλέον αποτελεί και η Σέλτικ.
Ο Άντονι Ιραόλα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Ράγιο Βαγιεκάνο και η περίπτωσή του έχει προσεγγίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.
Μεταξύ αυτών των ομάδων βρίσκεται και ο Ολυμπιακός αλλά σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα και την Mundo Deportivo ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται πολύ κοντά στην Σέλτικ η οποία ψάχνει τον αντικαταστάτη του Άγγελου Ποστέκογλου.
Ωστόσο, για τους Κέλτες ο Ιραόλα δεν παίζει μόνος του, αφού υπάρχουν και τα ονόματα των Μαρς και Πότερ στη λίστα των πρωταθλητών Σκωτίας.
Υπενθυμίζεται ότι ο Άντονι Ιραόλα βρίσκεται επίσης στη λίστα ομάδων όπως η Νότιγχαμ Φόρεστ και η Μαρσέιγ.
Latest News
ΣΕΦ: Το σχέδιο για ένα ζωντανό αθλητικό οικοσύστημα 40 ετών
Στην Αθήνα ο Πέντερσεν για το νέο κεφάλαιο με τον Ολυμπιακό
Διπλό μέτωπο για τον Ολυμπιακό στη μεσαία γραμμή
Ολυμπιακός: Στο προσκήνιο ο Πέντερσεν για το δεξί άκρο
Παράταση για τους Έλληνες διαιτητές, κάμερες στο Κύπελλο
Ολυμπιακός: Οι προσωρινές έδρες μέχρι την επιστροφή στο ΣΕΦ
Ο Ζότα Σίλβα μένει στον Ολυμπιακό έως το 2029
Στο τραπέζι η αποχώρηση του Ζέλσον Μάρτινς για την Κράσνονταρ
READ MORE