Η τοπική εφημερίδα του Μπέρλνι ζήτησε συγνώμη από τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη για δημοσίευμά της που αφορούσε την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στα πλέι – οφ του Europa League

Μετά την Daily Μail, η οποία είχε ζητήσει δημόσια συγνώμη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, έρχεται η σειρά μία ακόμη βρετανικής εφημερίδας και συγκεκριμένα, της «Burnley Mail» να ζητήσει συγνώμη από τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού για αναληθές δημοσίευμα.

Η τοπική εφημερίδα του Μπέρνλι είχε αναφέρει ότι ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων είχε μπει στα αποδυτήρια των διαιτητών, κάτι που δεν συνέβη ποτέ. Έτσι η Burnley Μail ζήτησε συγνώμη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το αναληθές δημοσίευμα.

«Ένα άρθρο μας στις 25 Αυγούστου ανέφερε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπέρνλι. Παρά το ότι δημοσιεύτηκε με καλή πίστη, τώρα αποδεχόμαστε ότι ο ισχυρισμός ήταν αναληθής.
Ζητάμε συγνώμη από τον κύριο Μαρινάκη για όποια δυσφορία προκλήθηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά η αγγλική εφημερίδα, παραδεχόμενη ότι τα όσα έγραψε δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.