Και οι Άνδρες στη Βουδαπέστη...

Με πρώτες τις γυναίκες, αύριο (10/1, 08.30) και στη συνέχεια τους άνδρες το Σάββατο (11/1, 08.30), οι Εθνικές μας ομάδες υδατοσφαίρισης μεταβαίνουν στη Βουδαπέστη για το 34ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην ουγγρική πρωτεύουσα 12 με 26 Ιανουαρίου.

Στην αποστολή των Ανδρών, μετέχουν οι: Μανώλης Ζερδεβάς, Κώστας Γαλανίδης (τερματοφύλακες), Κώστας Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Μάριος Καπότσης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Αλέξανδρος Γούνας, Άγγελος Βλαχόπουλος.

Μαζί τους ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θόδωρος Βλάχος, ο συνεργάτης του Δημήτρης Κραβαρίτης, ο φυσικοθεραπευτής Αλέξανδρος Κολιάτος και ο γιατρός Γιώργος Μαρίνος.

Η Εθνική μας μετέχει στον Δ’ Όμιλος με αντιπάλους την Ιταλία (14/1 21.00 τοπική), τη Γεωργία (16/1, 16.00 τοπική) και τη Γαλλία (18/1, 13.00 τοπική).

Το συνολικό πρόγραμμα των αγώνων ΕΔΩ

Οι άλλοι Όμιλοι:

Α’: Κροατία, Μαυροβούνιο, Σλοβακία, Γερμανία

Β’: Σερβία, Ρωσία, Ρουμανία, Ολλανδία

Γ’: Ισπανία, Ουγγαρία, Τουρκία, Μάλτα

Οι 1οι κάθε Ομίλου περνούν απευθείας στους “8” και οι 2οι, 3οι παίζουν χιαστί παιχνίδια νοκ άουτ

Στη Βουδαπέστη μεταβαίνουν επίσης ο διεθνής διαιτητής μας Γιώργος Σταυρίδης, ο Νίκος Σταυρόπουλος μέλος της Τεχνικής Επιτροπής ως παρατηρητής των αγώνων, ο γιατρός Κυριάκος Νανούσης, ως πρόεδρος την ιατρικής επιτροπής της LEN και υπεύθυνος αντιντόπινγκ και ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος, με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της LEN.