Αν γνωρίζετε κάποιο λιλιπούτειο «ερυθρόλευκο» φίλαθλο που «κρύβει» μέσα του έναν μικρό... Πικάσο, τότε η συγκεκριμένη ανακοίνωση σε αφορά!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καλεί τους μικρούς της φίλους να αναδείξουν την καλλιτεχνική τους πλευρά, λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα: «Δημιούργησε την ευχετήρια κάρτα της ομάδας μας για το Πάσχα»!

Η διαδικασία είναι η εξής:

Οι γονείς/κηδεμόνες των μικρών καλλιτεχνών θα αποστείλουν την καλύτερή τους ζωγραφιά στο fansdpt@olympiacosbc.gr με τίτλο EASTER ART & FAN, αναφέροντας τα παρακάτω στοιχεία:

Ονοματεπώνυμο και κινητό τηλέφωνο (υποχρεωτικά) Λογαριασμός στα social media Instagram/facebook (προαιρετικά σε περίπτωση επιλογής και εφόσον επιθυμείτε να σας ανακοινώσουμε)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεκτές θα γίνουν οι συμμετοχές που θα έχουν αποσταλεί μέχρι και την Κυριακή 9 Απριλίου.

Την Μεγάλη Τρίτη 11 Aπριλίου θα αναρτηθούν στο προφίλ της ομάδας στο FACEBOOK οι καλύτερες δημιουργίες. Όποια λάβει τα περισσότερα like θα κερδίσει μια φανέλα αγαπημένου του/της παίκτη, μια επίσημη κούπα με εκτύπωση τη ζωγραφιά του/της και φυσικά η ζωγραφιά θα γίνει η επίσημη κάρτα της ομάδας μας για το Πάσχα!