Η Κ19 του Ολυμπιακού θα αναμετρηθεί με την Ναντ, στο final-4 του Youth League, με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει και για τα πιτσιρίκια του Ολυμπιακού, καθώς πρόκειται να αντιμετωπίσουν την Ναντ ενόψει του πρώτου ημιτελικού του Youth League και μοναδικός στόχος των «ερυθρόλευκων», είναι μονάχα η πρόκριση.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον τελικό της Δευτέρας (22/4) την Πόρτο ή τη Μίλαν που συγκρούονται το απόγευμα της ίδιας μέρας (19:00) στο ίδιο γήπεδο. Η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου έχει ήδη πετύχει ένα ιστορικό επίτευγμα αφού πρόκειται για τον πρώτο ελληνικό σύλλογο που φτάνει σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης.

Oύτε ψύλλος στον κόρφο Αεκτζήδων και Αρειανών…
Oύτε ψύλλος στον κόρφο Αεκτζήδων και Αρειανών…

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Άντζελο Σίνα, Αλέξανδρος Έξαρχος, Γιώργος Κουράκλης, Κωνσταντίνος Τανούλης, Νίκος Χρήστου, Αντώνης Δάμα, Κωνσταντίνος Κωστούλας, Βασίλης Πρεκατές, Ηλίας Παναγάκος, Γιάννης Ρολάκης, Θωμάς Αρσενίδης, Θεοφάνης Μπάκουλας, Θανάσης Κουτσογούλας, Χρήστος Μουζακίτης, Νεκτάριος Αλαφάκης, Νίκος Λώλης, Αργύρης Λιατσικούρας, Πασχάλης Τουφάκης, Χαράλαμπος Κωστούλας, Αντώνης Παπακανέλλος, Σταύρος Πνευμονίδης, Χρήστος Γατόπουλος, Αλέξανδρος Σούφκα.

 

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24