Η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού νίκησε με 4-2 την Κηφισιά στο Ρέντη κάνοντας το τρία στα τρία στο φετινό πρωτάθλημα της Super League Κ19.

Το τρία στα τρία έκανε η Κ19 του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα της Super League Κ19. Η ομάδα Νέων επικράτησε της Κηφισιάς με 4-2 στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά όπως συνηθίζουν στα παιχνίδια τους και προηγήθηκαν μόλις στο 11ο λεπτό. Όταν μετά από σέντρα του Κουτσογούλα, ο Χαραλαμπόγλου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα πριν συμπληρωθούν 20 λεπτά στο παιχνίδι, ο Πνευμονίδης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά. Ο Κωστούλας κινήθηκε έξυπνα στην πορεία της μπάλας και έκανε το 2-0.

Δέκα λεπτά μετά ο Φλώκος που ήταν και ο πιο επικίνδυνος παίκτης των φιλοξενούμενων μείωσε σε 2-1 με μακρινό σουτ. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους ο ίδιος παίκτης με συρτό πλασέ ισοφάρισε σε 2-2.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, μπήκε και πάλι δυνατά στο ματς. Είχε σημαντικές στιγμές με τα σουτ του Δαρβίρα και την κεφαλιά του Τανούλη να παιρνούν άουτ. Στο 63′ ο Ολυμπιακός θα πάρει εκ νέου προβάδισμα στο σκορ, με τον Μπακούλα να βλέπει την κίνηση του Χαραλαμπόγλου και ο τελευταίος με όμορφο πλασέ να κάνει το 3-2.

Δύο λεπτά αργότερα οι Πειραιώτες πήραν και πάλι κεφάλι δύο τερμάτων, καθώς μετά από πίεση ο Χαραλαμπόγλου έγινε κάτοχος της μπάλας, είδε τον Δαρβίρα στην καρδιά της περιοχής και εκείνος διαμόρφωσε το 4-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, όμως οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, αρχικά ο Ολυμπιακός με τον Λίγδα στο 77′ και ένα λεπτό μετά ο Δήμος για την Κηφισιά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σ. Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Αλαφάκης, Πρεκατές, Κωστούλας, Τανούλης, Λιατσικούρας, Δαρβίρας (72′ Λίγδας), Κουτσογούλας (80′ Δρόσος), Χαραλαμπόγλου, Πνευμονίδης (80′ Σταυρόπουλος), Μπακούλας (87′ Πλειώνης).

Κηφισιά (Θ. Μαυρουδής): Ρόμπερτς, Αραπίτσας (46′ Ζαχαριάδης), Σκιαδαρέσης (84′ Λαγός), Κατσανεβάκης, Φίλος, Χαχουλής (77′ Δήμος), Φλώκος, Παπατριανταφύλλου (80′ Μπουμπουλλίμα), Ζώνιος, Λουκάς (46′ Νίνος), Γιαματζίδης.