Οι πιτσιρικάδες του Θρύλου αν και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ από τον ΠΑΟΚ, δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό του Final 4 της Super League K15, καθώς γνώρισαν την ήττα με 2-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς απέναντι στον ΠΑΟΚ, μόλις στο 3ο λεπτό, όμως δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό του Final 4 της Super League K15, στη Λαμία.

Ο Χαράλαμπος Πάνος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, στο 3ο λεπτό, ανοίγοντας το σκορ των πιτσιρικάδων του Θρύλου. Αν και είχαν τις ευκαιρίες τους, δεν κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Στο 41ο λεπτό ισοφάρισε σε 1-1 με το γκολ του Γιώργου Κούτσια και στο 64ο ήρθε το 2-1 για τους Θεσσαλονικείς με σκόρερ τον Ζίλο.

Ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

ΠΑΟΚ (Παπαβασιλείου): Μπότης, Τασιούρας, Σινανάι, Ζίλο (80’ Τόσκος), Κουρσίδης, Τσίκος, Σμυρλής (80’ Καμαρός), Πιτιλάκος (41’ Σπυριδόπουλος), Κούτσιας, Κουλούρης (73’ Ρούμιαντσεβ), Κεδίκογλου (51’ Μπάμπουρας).

Ολυμπιακός (Τοπολιάτης): Σίνα, Γιαλεδάκης, Χρήστου, Φλώκος (59’ Πρελιάς), Σταυρόπουλος, Ποιμενίδης, Μόσχος, Ρέτσος (74’ Κατσαούνος), Κουτσογούλας, Κατηφόρης, Πάνος (79’ Κίτσας).