Δεν έχει τέλος το σίριαλ του χωρισμού του Ζεράρ Πικέ με τη Σακίρα. Νέες λεπτομέρειες έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας.

Δεν έχει τέλος το σίριαλ του χωρισμού του Ζεράρ Πικέ με τη Σακίρα. Νέες λεπτομέρειες έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας για την προσωπική τους ζωή πριν ανακοινώσουν το διαζύγιό τους και ανάβουν «φωτιές» στον ποδοσφαιριστή, που προσπαθεί να ζήσει τον έρωτά του με την Κλάρα Κία.

Αυτή τη φορά λοιπόν, το μοντέλο από τη Βραζιλία, Σούζι Κορτέζ, γνωστή και ως «Miss Bum Bum», αποκάλυψε ότι ο Πικέ συμμετείχε σε «πικάντικες» συζητήσεις μαζί της, ενώ ήταν ακόμα σε σχέση με τη Σακίρα.

Όπως γράφει η «Marca», αυτό δείχνει ότι ο παλαίμαχος άσος της Μπαρτσελόνα είχε απατήσει τη διάσημη τραγουδίστρια πολλές φορές, όχι μόνο με τη Κλάρα Κία.

Αγνώριστη σήμερα η πρώην του Γιώργου Πρίντεζη – Παντρεύτηκε κι άλλαξε ζωή!
Αγνώριστη σήμερα η πρώην του Γιώργου Πρίντεζη – Παντρεύτηκε κι άλλαξε ζωή!

«Ήμουν φίλη με τον πρώην πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, τον Σάντρο Ροσέλ. Όταν ο Πικέ το έμαθε, ζήτησε τον αριθμό του τηλεφώνου μου και μου έστειλε μήνυμα. Αργότερα, όταν επέστρεψα στη Βραζιλία, με ρώτησε ανάρμοστα πράγματα για τα οπίσθιά μου», είπε το μοντέλο κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης.

«Από σεβασμό προς τη Σακίρα, επέλεξα να μην μιλήσω γι’ αυτό το θέμα. Μου είχε στείλει και φωτογραφίες, αν και απέφυγα να τις δω. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να μου προσφέρει ένα ιδιωτικό τζετ για τις ανάγκες ενός ταξιδιού μου. Πιστεύω ότι τέτοιες ενέργειες δείχνουν ασέβεια και η Σακίρα δεν το άξιζε αυτό», πρόσθεσε.

Εν τω μεταξύ, πριν λίγες ημέρες, o Ζεράρ Πικέ και ο αδερφός της Σακίρα, Τονίνο Μεμπάρακ, φέρονται να πιάστηκαν στα χέρια.

Ο καβγάς τους φέρεται να ξεκίνησε με αφορμή τη διαμάχη του με την τραγουδίστρια για τη φροντίδα του Μίλαν και του Σάσα. Η κόντρα είχε ως αποτέλεσμα να μπει στη μέση ο Τονίνο για να υπερασπιστεί την αδερφή του.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, όταν ο Ζεράρ Πικέ ζήτησε να έχει τα παιδιά τους για 10 συνεχόμενες ημέρες. Η Σακίρα τότε του εξήγησε πως έχει το δικαίωμα να περνά μαζί τους μόνο 10 ημέρες τον μήνα. Κάτι που έβγαλε εκτός εαυτού τον Ζεράρ Πικέ.

Όταν είδε τι συνέβη ο αδερφός της Σακίρα, ήρθε αντιμέτωπος με τον πρώην κουνιάδο του. Η άφιξη του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα δεν ήταν αρμονική. Σε ρεπορτάζ της εκπομπής La Mesa Caliente, στο Telemundo, έγινε αναφορά στον καβγά. Σημείωσαν μάλιστα πως ο αδερφός της Σακίρα πιάστηκε στα χέρια με τον Ζερά Πικέ.

«Η Σακίρα είχε έναν έντονο καβγά με τον Ζεράρ Πικέ. Έγινε τόσο βίαιος που ο Τονίνο χρειάστηκε να παρέμβει για να υπερασπιστεί την αδερφή του. Σύμφωνα με τις φήμες, έπρεπε να επέμβει η αστυνομία για να τους σταματήσει» σχολίασε η Ισπανίδα δημοσιογράφος Veronica Bastos.

Μέχρι στιγμής, καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει σχολιάσει τα δημοσιεύματα. Οι μόνες φωτογραφίες του Ζεράρ Πικέ από την επίσκεψή του στο Μαϊάμι είναι από θαυμαστές του που τον αναγνώρισαν στον δρόμο. Οι κάμερες κατέγραψαν τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα σε εστιατόριο στο South Beach με τα παιδιά του.

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24