Ο Σέρβος γκολκίπερ Ντμίτροβιτς, που γνωρίζει καλά ο Μεντιλίμπαρ, φέρεται να βρίσκεται στο «ραντάρ» του Ολυμπιακού, αν και οι φήμες δεν επιβεβαιώνονται επίσημα.

Στην Ισπανία «φουντώνουν» οι φήμες για πιθανή μεταγραφή του Μάρκο Ντμίτροβιτς στον Ολυμπιακό. Αλλά στον Πειραιά κρατούν χαμηλούς τόνους. Ο Σέρβος τερματοφύλακας, 33 ετών και πρώην διεθνής με την εθνική ομάδα της Σερβίας (19 συμμετοχές), αποτέλεσε φέτος βασικό στήριγμα της Λεγκανές. Παρά τον υποβιβασμό της ομάδας στη Segunda División.

Ο Ντμίτροβιτς έχει μακρά ιστορία συνεργασίας με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ως γνωστόν, οι δύο άνδρες συνυπήρξαν τόσο στην Εϊμπάρ όσο και στη Σεβίλλη. Αυτό και μόνο αρκεί για να «ανάψει φωτιές» στα μεταγραφικά σενάρια. Μάλιστα, υπάρχει η πληροφορία πως στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα που του επιτρέπει να αποχωρήσει ελεύθερος, αν το επιλέξει.

Ολυμπιακός: Αντιπρόταση στη Μπράιτον, ο Μεντιλίμπαρ θέλει Μπουονανότε!
Ολυμπιακός: Αντιπρόταση στη Μπράιτον, ο Μεντιλίμπαρ θέλει Μπουονανότε!

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη επιβεβαίωση από την πλευρά του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν εναλλακτικές για τη θέση του τερματοφύλακα -φυσικά για το Νο2, καθώς το η βασική θέση είναι καπαρωμένη από τον Τζολάκη-, αλλά δεν βιάζονται να πάρουν αποφάσεις. Το όνομα του Ντμίτροβιτς, πάντως, δεν περνά απαρατήρητο! Ειδικά με δεδομένη την εμπειρία του και τη χημεία με τον Μεντιλίμπαρ.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24