Ιντάλγκο: «Λυπηρά όσα συνέβησαν, μισώ τα δακρυγόνα» (pic)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Μαφία της Κρήτης: Έφτασε η ώρα για τις απολογίες των εμπλεκομένων στη δικογραφία για τη μοναστική περιουσία
- Μαφία της Κρήτης: Ντόμινο εξελίξεων και στα εσωτερικά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων – Γιατί μετακινήθηκαν αστυνομικοί
- Κρήτη: Οι «εγκέφαλοι» της εγκληματικής οργάνωσης, οι ένστολοι και η δράση τους – Πώς «ξεδόντιασαν» το κύκλωμα
Η Ελληνική Αστυνομία έκανε το θαύμα της για ακόμα μια φορά, χτυπώντας όσους έχουν προσαγάγει για εξακρίβωση στοιχείων!
Η ανάρτηση του Σαλβαδόρ Ιντάλγκο για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης (07/12) στο Ρέντη, τα οποία οδήγησαν στη διακοπή του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για το Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».
Ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο σχολίασε μέσω social media, όλα όσα έγιναν στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη». Ο Γερμανοκουβανός νιώθει ανακουφισμένος που δεν συνέβη τίποτα στην οικογένεια του, ενώ εξέφρασε τη λύπη του για όσους βιώσαν τη συγκεκριμένη ατμόσφαιρα.
«Υπερβολικά λυπηρά όσα συνέβησαν σήμερα, μισώ τα δακρυγόνα, δεν είναι καθόλου καλό για έναν αγώνα βόλεϊ! Απλά είμαι χαρούμενος που αυτή τη φορά δεν συνέβη τίποτα στην οικογένειά μου που παρακολουθούσε τον αγώνα στο κλειστό. Λυπάμαι πολύ για όλους τους φιλάθλους, τους φίλους, την οικογένεια και ειδικά τα παιδιά που παρακολούθησαν τον αγώνα….. θα τα πούμε σύντομα», έγραψε στον προσωπικό του λογαρισμό στο Χ.
Extremely sad for what ever happen today , I hate the pepper gas 💨, not good at all for a volleyball event !
just happy that this time nothing happen to my family which was attending the game in the Hall .I’m very sorry for all the fans , friends , family and specially the kids… pic.twitter.com/mkoAz2Vwtj— Salvador Hidalgo (@SalvadorSHO13) December 7, 2023