Tη Δευτέρα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, σύμφωνα με τη πρόγνωση του καιρού από το κανάλι του MEGA.

Δευτέρα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.

Λίγες τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στην κεντρική κι ανατολική Στερεά Ελλάδα, στην Θεσσαλία, στην Μακεδονία και στην Θράκη κατά τις απογευματινές ώρες.

Καιρός: Πώς θα κυλήσει ο χειμώνας και τι καιρό θα έχει του Τιμίου Σταυρού
Καιρός: Πώς θα κυλήσει ο χειμώνας και τι καιρό θα έχει του Τιμίου Σταυρού

Η θερμοκρασία θα είναι στα δυτικά και τα Επτάνησα θα είναι στους 37 – 39 βαθμούς, στα βόρεια στους 38 – 40 βαθμούς, στα ανατολικά στους 41 βαθμούς -τοπικά θα αγγίξει και τους 42 βαθμούς- και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίους στους 36 – 38 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, η θερμοκρασία στους 27 – 39 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι νοτιάδες στον Σαρωνικό κόλπο έντασης ως και 4 μποφόρ και στον νότιο Ευβοϊκό κόλπο.

Στην Θεσσαλονίκη επίσης ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία στους 26 – 38 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι ως και 4 μποφόρ στον Θερμαϊκό κόλπο.

Κατά την διάρκεια της Τρίτης θα σημειωθούν μπόρες στα κεντροβόρεια τμήματα της χώρας, ενώ στα υπόλοιπα τμήματα της επικράτειας η ζέστη θα συνεχιστεί. Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και την Τετάρτη.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.