Ο Αϊζάια Κάνααν έχει δείξει ένα εξαιρετικό πρόσωπο στα κρίσιμα ματς του Ολυμπιακού.

Ένα από τα ερωτηματικά στον Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν, είναι αν θα παραμείνει στο ρόστερ ο Αϊζάια Κάνααν. Ο ίδιος είχε υπογράψει πέρσι συμβόλαιο 1+1 χρόνια και ακόμα δεν έχει γίνει κάποια κίνηση για ενεργοποίηση της οψιόν.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ίδιος, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του φέτος με την ομάδα, μιας και έχει μείνει εκτός της λίστας στην Basket League, λόγω του περιορισμού στον αριθμό ξένων παικτών.

Ο ίδιος το τελευταίο δίμηνο έχει δείξει εξαιρετική εικόνα και στα δύσκολα παιχνίδια της ομάδας έχει φωνάξει παρών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο τελικός της Euroleague με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Λιθουανός αναλυτής, Ρίτις Βισνιάουσκας, θεωρεί ότι πρέπει να παραμείνει ο Αμερικανός γκαρντ στον Ολυμπιακό, μιας και έχει ταιριάξει με την ομάδα και είναι καλό το κλίμα στα αποδυτήρια.

Διαβάστε όσα είπε:

«Η προτεραιότητά μου θα ήταν η συνέχιση γιατί είχαν εξαιρετική σεζόν, ακόμη και αν δεν κατέκτησαν τον τίτλο. Εγώ θα ήθελα να κρατήσω τον κορμό της ομάδας. Ο Αϊζάια Κάνααν θα πρέπει να εκτιμάται ως παίκτης κορμού. Έκανε αυτό που μπορούσε στον τελικό, ευστοχώντας σε τόσα σουτ».