Η εντυπωσιακή ηθοποιός Χαριτίνη Ηλιάδου ανεβάζει απότομα τη θερμοκρασία με μια καυτή πόζα μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Η 30χρονη Θεσσαλονικιά ηθοποιός Χαριτίνη Ηλιάδου άφησε πίσω της την Ελλάδα, ταξιδεύοντας στην Κύπρο για να εργαστεί στην κυπριακή τηλεόραση σε εκπομπές και τηλεοπτικές σειρές.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός αν και σπούδασε νηπιαγωγός τελικά κατέληξε να εργάζεται σαν μοντέλο από εντυπωσιακές αναλογίες της σε συνδυασμό με το εξαιρετικά όμορφο πρόσωπό της έκανα ένα φωτογραφικό φακό να θέλει να αποτυπώσει κάθε της κίνηση.

Η Ιωάννα Τούνη αναστάτωσε τη Μύκονο! (pics)
Η Ιωάννα Τούνη αναστάτωσε τη Μύκονο! (pics)

Μάλιστα, σε πρόσφατη ανάρτηση της, μας φτιάχνει τη Χριστουγεννιάτικη διάθεση, ποζάροντας με ένα καυτό κόκκινο σουτιέν μπροστά από το στολισμένο δέντρο!

Η ανάρτηση από τη Χαριτίνη Ηλιάδου:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Xaritini Iliadou (@xaritiniiliadou)

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24