Σήμερα στην Τούμπα είδαμε ακόμα ένα τελικό ενώ μάθαμε και πως οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας εργάζονται με τηλεργασία μαρκάροντας από το σπίτι τους!

Σε ακόμα ένα τελικό ο ΠΑΟΚ ίδρωσε να επικρατήσει με 4-0 της Λαμίας που αγωνίστηκε χωρίς 13 παίκτες με αποτέλεσμα οι παίκτες του Πάμπλο εξουθενωθούν ψυχικά πνευματικά και σωματικά. Άλλωστε ο Γκαρσία το έχει ξανά πει «εμείς δεν παίζουμε φιλικά» αυτό που είχε ξεχάσει να πει είναι ότι παίζουμε προπονητικά διπλά.

Ο Οργανισμός ΠΑΟΚ έχει διδαχθεί και το έχει μέσα στο s(DNA) του ότι πρέπει να λέει πάντα για την αδικία που βιώνει από το Αθηναϊκό κατεστημένο  αλλά και την παγκόσμια συνομωσία που υπάρχει με τον covid 19 ώστε ο Ιβάν να μην μπορεί να έρθει στην Ελλάδα και να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.   Και αφού ι Ιβάν είναι εκτός, αποκλεισμένος στο μακρινό Ροστόφ κάποιος θα πρέπει να κρατά ψηλά το «λάβαρο» της αδικίας του κατατρεγμού για την ομάδα και ο Πάμπλο αρχικά ήταν ο σημαιοφόρος.  Αφού όμως καίγεται σιγά σιγά και το χαρτί του Πάμπλο αφού υπάρχουν και νοήμονες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ κάποιος πρέπει να αναλάβει να κρατήσει το λάβαρο.

Η σημερινή εικόνα του ΠΑΟΚ απέναντι στον «τελικό» με την Λαμία με τους μείων 13 παίκτες αρχικά έδειξε, πως οι παίκτες της ομάδας της  Φθιώτιδας μπορούν να αγωνίζονται στο γήπεδο με τηλεργασία μαρκάροντας τους συναδέλφους τους στον ΠΑΟΚ εξ αποστάσεως, και παράλληλα σε όλη την φίλαθλη Ελλάδα πως είναι οι τελικοί για τον Πάμπλο!

Έτσι πλέον ο Πάμπλο φεύγει και ο Αχιλλέας έρχεται, γιατί ο Βρύζας πρέπει να βάλει στην μηχανή του δικέφαλου ένα πολυεργαλείο με ειδικότητα από δήμαρχος φροντιστής , πρόεδρος μέχρι μεταφραστής!

Υπάρχει και συνέχεια και ο Ροστοφιανός μπορεί να άργησε να χτυπήσει αλλά επέστρεψε δυναμικά. Προσεχώς οι εξελίξεις από την έρευνα του υπουργείου δικαιοσύνης για τις επιλεκτικές διαρροές σε συγκεκριμένα ΜΜΕ κοινών συμφερόντων.  Το πόρισμα που αναμένεται σύντομα θα συνταράξει…και θα βγάλει στην σέντρα υπόγειες διαδρομές ακόμα και με αμοιβή από γραμματείες και υπαλλήλους στις Εισαγγελίες Αθηνών, Πειραιώς, Θεσσαλονίκης και άλλες πολλές εμπλοκή δικαστικών με δημοσιογράφους μεγαλοκοπέλες και άλλων παλληκαριών….  προσεχώς στις οθόνες σας!

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24