Ο Κώστας Φορτούνης είναι ανεβασμένος και δείχνει έτοιμος να ηγηθεί και πάλι του Ολυμπιακού.

Στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού, ο Κώστας Φορτούνης έχει πάρει και πάλι φανέλα βασικού. Όχι μόνο δείχνει ανεβασμένος, αλλά είναι από τους ηγέτες του Θρύλου στο γήπεδο και δείχνει έτοιμος να κάνει και πάλι τη διαφορά.

Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι στις δύο εξάρες του Ολυμπιακού, έχει συμμετοχή σε έξι γκολ. Στο ματς με τον Παναιτωλικό είχε δύο ασίστ, ενώ έβγαλε την πάσα στον Κανός για να κερδίσει το πέναλτι.

Αυτό είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης Αμπντουλί Μανέ (vid)
Αυτό είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης Αμπντουλί Μανέ (vid)

Ενώ στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, είχε και πάλι δύο ασίστ, ενώ από τα δικά του πόδια ξεκίνησε η φάση για το πρώτο γκολ του Μπιέλ.

Τέτοιες εμφανίσεις, μόνο χαρούμενο μπορούν να κάνουν τον Μίτσελ.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.