Η tbi bank έχει... κέφια και «κερνάει» τις δόσεις για έξι μήνες σε πέντε τυχερούς!

Η tbi bank, πρωτοπόρος στον τομέα της ευέλικτης χρηματοδότησης, ανακοινώνει μια μοναδική ευκαιρία για τους καταναλωτές. Τώρα και έως τις  19 Νοεμβρίου, η tbi bank κερνάει τις δόσεις σας, δίνοντας την ευκαιρία σε πέντε τυχερούς να απαλλαγούν από την πληρωμή των έξι μηνιαίων δόσεων του συνολικoύ πλάνου αποπληρωμής.

tbi Bank Δάνειο Εξπρές

Για λίγες μόνο ημέρες ακόμα. Οι καταναλωτές που θα εξασφαλίσουν χρηματοδότηση. Αυτό για προσωπικό δάνειο έως και 10.000 ευρώ. Μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσουν έξι «ξέγνοιαστους» μήνες, χωρίς πληρωμή δόσεων!

Αγία Βαρβάρα: Σκότωσε τον γαμπρό του γιατί φοβόταν!
Αγία Βαρβάρα: Σκότωσε τον γαμπρό του γιατί φοβόταν!

Οι καταναλωτές μπορούν να προχωρήσουν με την αίτηση χρηματοδότησης μέσω του επίσημου ισοτόπου της tbi bank. Παράλληλα οι υφιστάμενοι πελάτες της τράπεζας μπορούν ακόμα και μέσω του tbi app. Η διαδικασία είναι 100% ψηφιακή, ολοκληρώνεται γρήγορα, ενώ η κατάθεση του ποσού γίνεται στον λογαριασμό του πελάτη – οποιασδήποτε ελληνικής τράπεζας – μόλις σε 15 λεπτά μετά την ηλεκτρονική υπογραφή της σύμβασης.

Μάλιστα μιλάμε για μία τράπεζα η οποία έχει πολλαπλά οφέλη. Μπορεί μόλις μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να σας εξυπηρετήσει γρήγορα και εύχρηστα. Για την δική σας ανάγκη, για ότι εσείς χρειάζεστε.

Δεν μπορούμε να βρούμε άλλη τράπεζα που σε μόλις 5′ λεπτά μπορεί να σώσει 10.000 ευρώ δάνειο. Δύσκολη απάντηση που δεν μπορεί να δοθεί. Η TBI Bank καινοτομεί και αυτό βγάζει μάτι. Με το καλημέρα δείχνει ότι είναι διαφορετική και αξίζει να την επισκεφθούμε, είτε από κοντά, είτε μέσω της εφαρμογής που έχει για τα κινητά. Παράλληλα μην ξεχνάμε και το site της τράπεζας το οποίος μπορεί να μας εξυπηρετήσει εύκολα και γρήγορα.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24