Η ολιγόλεπτη συνομιλία Μαρινάκη-Φορτούνη, τα μηνύματα που έδωσε ο ηγέτης της ΠΑΕ και η εκτίμησή του στον αρχηγό του Θρύλου. Άλλωστε, αυτό είναι το θέμα των ημερών, η παραμονή ή όχι του Φορτούνη στον Ολυμπιακό. Ο Μιχάλης Μαχαίρας σας παραθέτει τα στοιχεία...

Κατά τον χτεσινό αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» μεταξύ Ολυμπιακού και Ξάνθης, συνομιλία στη φυσούνα του ΝΑΟΥ είχαν οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Κώστας Φορτούνης.

Ο ηγέτης της ερυθρόλευκης ΠΑΕ συγκεκριμένα, φώναξε τον αρχηγό του Θρύλου, λίγο πριν ηχήσει η μουσική για την είσοδο των παικτών στο χορτάρι του «Καραϊσκάκης», κατά το καθιερωμένο ζέσταμα. Αυτό συνέβη μπροστά σε πολύ κόσμο!

Ολιγόλεπτη συζήτηση, αλλά πολύ ουσιαστική και… ΑΝΤΡΙΚΗ! Είναι το θέμα των ημερών, η παραμονή ή όχι του Κώστα Φορτούνη, με τους δύο άνδρες να θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία και στόχος του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη, να τον κάνει πράξη.

Αν πράγματι θέλουν ΚΑΙ οι δύο πλευρές (διότι δεν γίνεται να θέλει μονάχα η μια πλευρά σε τέτοιες περιπτώσεις), θα βρεθεί η «χρυσή τομή». Το μήνυμα και η ουσία αυτής της ολιγόλεπτης συζήτησης όμως ήταν άλλη. Συμβολική…

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήξερε τι έκανε, φωνάζοντας τον Φορτούνη και μιλώντας του σε δημόσια θέα. Και μιλάμε για συνειδητή επιλογή, με μηνύματα προς πάσαν κατεύθυνση.

Η πρώτη μετάφραση είναι πως ο ηγέτης της ΠΑΕ, υπολογίζει, σέβεται και εκτιμάει τα «έργα και ημέρες» του Φορτούνη στον Θρύλο, δείχνοντας πως είναι «παρών» και θερμός σε παραμονή του Έλληνα άσου. Άλλωστε, όποιον παίκτη θέλει τον κρατάει ο Ολυμπιακός. Με αυτόν τον τρόπο, ο Μαρινάκης έκανε σαφές στον Φορτούνη πως τον θέλει! Με ό,τι αυτό συνεπάγεται και θα το μάθουμε όλοι επισήμως τις επόμενες μέρες…

Τα λάθη έχουν γίνει γνωστά και κατανοητά σε όλους, στόχος είναι να επιλυθούν. Πήγαν αρκετά πράγματα λάθος κατά τη φετινή χρονιά, αλλά οι ιθύνοντες του Πειραϊκού συλλόγου γνωρίζουν και θα λύσουν τα «κακώς κείμενα» για φέτος.

Ο κόσμος είναι πανταχού παρών και δημιουργεί πάρτι σε κάθε έδρα, είτε στο «Καραϊσκάκης» είτε ΠΑΝΤΟΥ!

Οι τίτλοι είναι θέμα χρόνου να πιάσουν λιμάνι…